Tuesday, July 5, 2011

dia dah mai dah.. ILHAM ILHAM!!

balik dari test terus bukak lappy, pasang berokband, then bukak google dan terus BER-belog..
damn...!! berokband lembab..

tengah dok usha belog belog yang hado kat dalam geng2 FB aku...
tup tup tup..
aku terjumpa sorang MAMAT nie punye belog..
belog die look like simple..
heh!! bukan tu la aku nak cakap, aku nak cakap tentang entry die..

aku sebenar nya tertarik dengan lagu yang die post tu..
sempoi gitu..
aku penah tengok youtube die, tapi tak sempat nak bukak.. paham tak, aku tak sempat nak bukak??? 
makna nye aku tak sempat nak tengok dan dengar dan sekaligus menghayati lagu die..
dorang kata sedap,, betol ke??
nak dengar cakap orang?? mana boleh.. dengar sendiri baru la boleh judge kn???
so aku bukak dan terus menghayati lagu dan setiap butir butir lirik beliau..

Lirik Lagu Bo Amir Iqram - Lagu




Hariku
Harus dipenuhi dengan kehadiranmu sayangku
Fikiranku
Hanya di penuhi dengan senyumanmu

Alangkah Indah
Jika dirimu sentiasa
Di sisiku sayangku
Berikanku hanya satu
Hanya satu
Lagu

Hariku
Harus dipenuhi dengan kemanjaanmu cintaku
Fikiranku
Hanya di penuhi dengan suaramu divaku 





sweet like sugar kan bebeh???
sangat sangat..
lagu die sempoi..but just nice..
tak bosan nak dengar..
lagi lagi bile tengok video clip die..
perhhh!! sumpah sempoi..
tapi sape die haaa??
dorang kata die ade masuk dkat mhi then dengar plak die nie penah masuk cocacola??
cocacola pon ade contest ke??HAHAHA..
tapi maaf la student macam aku nie, nak tengok TV pon tak ade mase..
thesis memanjang...

tu die dah mai dah..
nah aku dah dapat belog die.. BO
korang tengok tengok la ye.. 
nak layan lagu die sat..





*lentok tido sambil dengar..
bye byeeeeee... peace yoooo!!=)



2 comments:

nabilfahmi said...

wahh siap lentok tido dgr lagunye...hehehe...mst mendayu-dayu...hihihi

faRRa said...

hahahha..lagu die sempoi..but nice..nak dengar everytime pon best..=)