Monday, March 5, 2012

married?

assalamualaikum.. adab masuk rumah sendiri..Knuk Knuk Knuk!!

KEJAPPPPPPPPPPPP!!!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
________________________________________


 nak bersihkan rumah yang dah bersarang dan berhabuk,, hachummmmmmmmmmmmmm!! tengok??!!!kan aku dah bersin!!*sigh

hachum hachum hachum!!!
exxxxcussssssseeeddddd meeeeeeeeeee!!!


















alahai..
symptom symptom tak cukup rehat la nie, air masak pon dah kurang minum + resdung pulak ada..
ish! dari akhir tahun tak cukup rehat nie.. (alasan bagai, nak dijadikan cerita je pon!!)
start dari akhir tahun lepas, tak abis abis cite pasal keje KAHWIN, eh opss!!
NIKAH..

aku yang belum tiba mase lagi pon mengedik nak excited excited bagai..
euwww!! ahaha..
bukan apa, sekeliling aku mengata pasal nikah bagai..
aku pulak yang naik giler..
sampai aku rasa aku nak cakap,, HEY PEOPLE! cant u stop talking about that??!!!

jap!!!
aku rasa tangan aku nak mengedik nak taip pasal nikah bagai..
baju kaler apa?
pelamin kaler apa?
tema macam mane?
sebab 3 benda nie je yang orang nak tengok nanti kan??
selain dari makanan yang dihidangkan tu kan?
hehehe..(*_*)


otak aku sekarang tengah mengeliat memerah pasal majlis tu nanti..
hahaha..lambat lagi la budak!!
ah aku dulik apa?
berangan je pon.. impian pon ada jugak..=)
giler suka mengedik mengeletik mengatal suma keluar..wahuuuuuuuuu!!!
dan sekarang otak aku secara automatiknya macam ada papan banner bentuk awan and 1 persembahan khas dari klip video bertajuk BERANGAN!!

ok!
dalam video tu aku pakai baju kurung warna peach ada permata permata sikit, simple giler!! but yang penting nice..


comel kan?? cantik je, simple pon iye..peach colour gitu!!!
design?? MALATOP kan?!!



warna nie pon ok, and design dia pon cantik kan?
cuma aku kena tambah tudung je, sebab aku nie seorang yang bertudung..=)
biru laut + putih???
design cantik and smooth je..


baju aku dah ceritakan??
then pelamin pulak..


cantik kan??dan disertakan dengan baju peach aku nanti atau pon biru??
erkkk!!
biru??? ermmmm, tukar la bunga bunga yang warna pink tu warna lain,hehehe..
simple kan? tapi aku nak tukar kerusi ala yang besar tu..and pelamin nie aku nak bagi besar!!!
dan aku nak tambah tambah sikit bagi pelamin aku nanti nampak lagi meriah...=)
aku tengok pelamin nie macam pelamin tunang, so aku nak tukar pelamin kahwin aku..
yehaaaa!!!


nie angan angan je,hehehe..
cantik tapi tak ikut selera aku.. =)
macam mana la kalau aku nak muatkan pelamin nie dalam dewan nanti??
pelamin nie sesuai buat dekat tanah yang lapang sebab besar giler!!!
untuk baju yang nie aku belum cari lagi sebab aku tak berkenan tapi pada sesiapa yang nak pelamin nie aku suggest kan amek design bj ala ala arabian + aladin..

haa,, aku nak bagitau, aku nak buat dekat dewan, memandangkan rumah aku dengan rumah dia tak jaoh dan aku malas nak kecah kan rumah aku tu, so aku decide buat dekat dewan..
budak budak nak tumpah kan air ke, nak lari lari sampai tergolek ke, lantak pi la..
janji jangan rosak kan majlis aku..
hahahha.. giler tinggi impian menggunung..
HAHAHA!

tema belah perempuan aku nak ala ala france + jawa + portugis..
memandangkan aku nie ada darah portugis dengan jawa, so aku nak gabungkan semua tu..
boleh gitu???
lantak pi laaa..
HAHAHAH!!
yang france tu???
alaaa, aku saja je letak sebab aku suka konsep tu, ala ala bunga kecik kecik tuuuu...
makanan pon aku nak letak 3 bangsa tu..so, makna nya ade 3 jenis makanan laa..
hadap la wahai tetamu ku..
nyum nyum!!



eh, jap!!hantaran..

cantik kan??heheheh..

DAH ABES!!!
sekian dari saya klip video bertajuk BERANGAN..*peace!!

*macam mana la ek, majlis perkahwinan aku nanti???
tak pasal pasal aku yang design semuanya..=)
budget???start kumpul sekarang..=)



2 comments:

~Eim~ said...

wawawah... kemain lg die. btw, bile mjlisnyer ni?

faRRa said...

insyaallah tahun depan,tahun depan lagi 1,hahahah..tak brani bg komen pape,erkkk!no komen no komen,hahahha..nnt kite bgtau ea..doa2 kan kami..=)