Wednesday, March 16, 2011

TERANG dunia gelap kulit aku!!!

lega gila bila siap mandi lulur, n berbagai lagi..aku rase aku mcm dekat spa dah.. segar rase badan..=)
kulit lembut, wangi, licin,yang paling penting boleh cerahkan kulit yang dah banyak sgt SUN BURN tuuuuuu..

*damn..=(

tu la akibat klau berjemur dekat tepi pantai di PEKAN.. saje ikut member balik rumah dia kt pekan, pahang.. bestttttttttttt!! makan n minum buah kelapa kat bawah pokok smpai muak.. di ulangi MUAK!!! bnyk gler kot.. 

*dah name pon umah di tepi pantai.. msti la banyak pokok kelape..adoi..

sbb berumah di tepi pantai la kulit saya makin gelap.. WHAT THE TUTTTTTTTTTTT???!! gelap?? makin gelap?? 

*sila scroll lagi..





























































































*terima kasih..
=)

sesi berposing maut.. actlly bersiap nak pergi 3 rumah org kawen..

rumah orang kawen?? teringat ckp mcm nie mse kecik2 dulu..
"MAMA!!! mama nak pergi rumah orang kawen ea??"
hikhikhik..;)


orang kate aku macam nenek?? adakah?? nani???
choi!!! 
kau bute la tu kan???
-_________________________-

3 keping gambar dan di satu kan dan d'edit kan..
TRIO!!!
=)

gambar bersama teman sepermainan..opssss!! seperjuangan..

*tunggu mase unutk menghabiskan duit and mase bersama sahabat karib NSJ dan kekasih hati...
(*______*)

2 comments:

paesh azek said...

mmg maut2 poosing dia . tapi mengimbas kembali zaman retro dahulu . hehe :)

faRRa said...

hehehe..mengimbas kenangan dlu..*mcm la hidup lagi mae dlu2 tuuu..heheheh..=)